Els 5 països més segurs del món per viatjar

Per: Sandra Mariages

Países Seguros Para Viajar

El món és ple de llocs per visitar!, però no tots són igual de segurs. Amb nens, sols, en parella, amb amics…, si vols viatjar amb tota tranquil·litat, escull una d’aquestes cinc destinacions, països segurs per visitar on només t’has de preocupar de gaudir i fer moltes fotos!

Encara que siguin destinacions segures per viatjar, no cal abaixar la guàrdia. Abans de sortir de viatge t’aconsellem seguir aquests consells per organitzar un viatge, preparar la ruta i, sobretot, no oblidis contractar una assegurança de viatge, perquè mai se sap què pot passar!

Islàndia, terra de foc, aigua i aurores boreals

Islàndia va ser, el 2021, considerat el país més segur del món per viatjar-hi. És una destinació ideal per a amants de la natura i que volen descobrir paisatges que semblen d’un altre planeta: des de volcans a glaceres, passant per platges de sorra negra, cascades, guèisers…

Un dels millors moments per anar a Islàndia és l’estiu, quan les temperatures són més altes, encara que cal abrigar-se igualment!, i els dies són més llargs. Però si el que vols és al·lucinar de debò, t’aconsellem anar-hi en època d’aurores boreals, aproximadament de setembre a abril.

Países Seguros para Viajar

Islàndia

Dinamarca, castells, ciutats i cubs de colors

Hi ha molts llocs per visitar a Dinamarca, un altre dels països més segurs del món per viatjar. Copenhaguen és una de les capitals europees més recomanables per fer-hi una escapada a qualsevol època de l’any, fins i tot a l’hivern!

Però saps quin és el motiu pel qual moltes famílies van a Dinamarca? Pel gran parc d’atraccions Legoland, a la localitat de Billund.

Dinamarca

Dinamarca

El Japó, un dels països segurs per viatjar més TOP

El Japó és una altra de les destinacions més segures per viatjar, té un índex de criminalitat dels més baixos del món. Tòquio és la ciutat més segura de tot el país, seguida d’Osaka. Però hi ha tants altres llocs d’interès i també molt segurs que no t’has de perdre al País del Sol Naixent:

Altres llocs que també et recomanem visitar són:

  • Kyoto, la ciutat de les geishes i les maykos.
  • Hiroshima, una ciutat marcada per la nostra història més recent.
  • Mont Fuji, el cim més alt del país, i un dels llocs més fotogènics!
  • Kamakura, amb l’enorme estàtua de Buda.
  • Nara, antiga capital del país.
  • Takayama, la zona dels Alps japonesos.
Países Seguros para viajar

Japó

Singapur, un país que no només és per fer-hi escala

Sovint Singapur només serveix d’escala per a molts viatgers que van a l’Àsia. Si tens la sort de passar-hi unes hores, et sorprendrà l’aeroport, un dels millors del món. Però si en tens ocasió, aprofita-la per passar uns dies a Singapur, un dels països segurs per viatjar més desconeguts i que estem segurs que et sorprendrà.

Si només hi vas de passada, Singapur ciutat, capital del país, es pot visitar en un parell de dies i hi podràs descobrir grans contrastos, des de Marina Bay Sand fins al barri Little India o Kampong Glam, el barri àrab i els increïbles Gardens by the Bay!

Potser t’interessa: Viatge llarg amb cotxe: preparatius i consells

Paises Seguros para Viajar

Singapur

Canadà, ideal per viatjar segur i al·lucinar de debò

El Canadà és un país enorme, i un dels més segurs per viatjar! Veure-ho tot en un sol viatge és impossible. Des de les famoses cascades del Niàgara a ciutats com Toronto, Vancouver, Ottawa, Quebec o Mont-real, sense oblidar els parcs i paratges naturals canadencs, el gran tresor del país:

  • Parc Nacional de Banff, un dels llocs més impressionants del Canadà.
  • Parc Nacional de Jasper, on recórrer l’Icefields Parkway, una carretera panoràmica espectacular i on, amb una mica de sort, podreu veure ossos grizzly.
  • Lake Louise, el llac més famós del país.
  • Whistler, destinació ideal per a amants de l´esquí.
  • Pont suspès de Capilano, un pont penjant de 127 metres de llarg, t’atreviràs a creuar-lo?
  • Emerald Lake, al Parc Nacional de Yoho, conegut com “el mirall del Canadà”.
Canadá

Canadà

Descobreix els nostres circuits i les ofertes per viatjar a tots aquests països segurs i més a www.racctravel.com.

No et perdis la nostra mega-guía: Viatjar amb seguretat: consells per gaudir de les teves aventures