Propòsits per al nou any? T’ajudem a complir-los

Por: RACC Blog

Fent bons propòsits per al nou any? Si estàs fent la llista de coses que vols fer el nou any, potser et podem ajudar una mica. Siguin quins siguin els teves propòsits, descobreix els descomptes i les ofertes de què pots gaudir només pel fet de ser soci del RACC.

  • Cuida’t més: si el 2015 vols dedicar més temps a la teva salut i el teu benestar, t’ho posem fàcil perquè puguis anar al gimnàs o gaudir d’spas i de tractaments mèdics i corporals.

desportes

  • Aprèn coses noves: el nou any és una oportunitat per aprendre, formar-te i obrir-te a nous reptes. No deixis passar l’oportunitat d’aprendre a esquiar, a navegar, a jugar a les bitlles o a patinar. No et faltaran opcions.

cursos

 

  • Viatja més: amb la teva RACC Master trobaràs tot tipus d’ofertes d’hotels, rutes i facilitats per conèixer llocs nous, aquí o a l’estranger. I si encara en vols més, no oblidis la nostra agència de viatges. Ells s’ocuparan de tot perquè compleixis els teus somnis.

admin-ajax-php-2-e1419957577548

 

  • Aprofita més el temps lliure: hi ha mil opcions per gaudir del teu temps d’oci, en família, amb amics o sense companyia. Pel fet de ser soci del RACC gaudiràs de descomptes per a tot tipus d’espectacles, per anar al cinema, a exposicions i a museus o per gaudir d’aquestes petites aventures que fa temps que tens al cap.

gaudi

 

  • Estalvia temps i diners: si vols més temps per a tu, inverteix en les coses que t’ajudaran a guanyar hores, però fes-ho al millor preu. I ja posats, aprofita els descomptes per donar-te algun capritx a tu mateix i als teus.

 

I tots aquests són només alguns dels propòsits que volem ajudar-te a complir. Siguin quins siguin els teus, podem donar-te un cop de mà. Feliç any nou!