Tres esports per practicar en família i posar-se en forma aquesta tardor

Per: Deyanira García

L’activitat física és una manera excel·lent de gaudir de l’aire lliure, mantenir-se actiu i viure noves experiències amb la teva parella o els teus fi lls en tant que els dies es fan més curts.

REVISTA RACC

En aquesta època de l’any en què les temperatures són més suaus i els colors de tardor regalen paisatges de postal, és un bon moment per activar-te i gaudir en família i sense preocupacions del vostre esport preferit. Davant de possibles contratemps, estareu protegits amb l’ajuda de RACC Sport.

Senderisme

Endinseu-vos en família per senders senyalitzats i gaudiu amb la riquesa de la muntanya, la seva fauna i la seva flora. Respira aire fresc, reconnecta amb la natura i viu una experiència única i enriquidora amb els teus a través d’una caminada adequada a la forma física i les necessitats de cadascú. A mesura que avanci la tardor, mantén-te en forma entre boscos frondosos, en què les atractives capes de fulles que cauen dels arbres seran el pati de joc preferit dels més
petits. Enfunda’t les botes de trekking, aprovisiona’t d’aigua, de menjar i de la resta de material, i experimenta una gran jornada familiar.

Ciclisme de muntanya

Aquesta pràctica esportiva combina l’aventura amb l’aire lliure. Si als teus fills i parella els agrada l’adrenalina i els espais naturals, aquesta tardor toca deixar-se portar sobre dues rodes. Convé estudiar les rutes prèviament i valorar el nivell de dificultat de boscos, camins estrets i trialeres per tal que la sortida sigui lúdica per a tota la família. Abans d’una ruta, posa a punt les teves bicicletes de muntanya i gaudeix amb total seguretat amb RACC Sport.

Caiac

Gaudeix de rutes en caiac en família mentre contemples els colors de la tardor reflectits sobre l’aigua. En una època lliure d’altes temperatures i insectes, protegeix-te de la humitat amb roba i calçat impermeables. I assegura’t que tots porteu armilla salvavides. Feliç aventura!

Descobreix els avantatges de l’assistència RACC Sport. Més info al telèfon 900 357 357, a la teva ofi cina RACC o a racc.cat/assistencies/racc-sport.