Jordi Díaz al RACC Magazine del setembre, humor a l’escenari

Por: RACC Blog

L’actor Jordi Díaz, protagonista de l’espot del RACC, ha triomfat amb la comèdia romàntica Losers i assumeix amb inseguretat una professió que l’omple a ell i al públic, ara més que mai: “en èpoques de crisi, el públic vol riure”. L’actor de Badalona és la portada al RACC Magazine del setembre, on ens explica com va començar des del teatre amateur, què li va suposar interpretar el Fede a El cor de la ciutat, els projectes actuals a televisió com la tercera temporada d’Isabel i una nova estrena de cine en breu. No busqueu aquest soci RACC al Twitter ni al Facebook, diu que ja té prou vida social com per dedicar temps a les xarxes. Busqueu-lo a magazine.racc.cat i descobriu també a què es vol dedicar quan es cansi de la carrera d’actor…

RACC Magazine

Per als qui no us heu cansat de viatjar aquest estiu (o encara no us heu pogut escapar!) us proposem viatges a ciutats més fàcils d’ubicar a una partitura que a un mapa: Venècia, París, Berlín, Nova York. També Buenos Aires, l’Havana i Londres, com no, la capital del pop. No et perdis un reportatge ple de curiositats i cites: els 125 anys del Moulin Rouge, el mític estudi de Radiohead o Michel Jackson a Londres, visita a la tomba d’Stravinski amb vaporetto o l’espectacular botiga de discos La Source a París. Et regalem kilòmetres en clau de sol.

De kilòmetres també tracta el reportatge de seguretat. Si ets dels que tens nous projectes al setembre, com comprar-te un cotxe, has de vigilar amb el frau dels comptaquilòmetres: el 12% dels vehicles d’ocasió el tenen manipulat! Un estudi de la Fundació RACC ha valorat aquest frau en 343 milions d’euros anuals a Espanya en un moment de crisi econòmica però d’esplendor per a la venda de cotxes de segona mà al nostre país. Al final del reportatge trobaràs consells per a la compra d’un vehicle d’ocasió, pistes per decidir o descartar la compra i que no t’emportis un vehicle amb el comptaquilòmetres manipulat.

I si a més de nou cotxe vols començar el curs amb els millors descomptes, no et perdis la secció d’avantatges exclusius de setembre: el RACC et regala 150 € per agrupar les assegurances; un 5% de descompte a Abacus pels teus llibres, un any d’assistència gratis per al teu fill, descomptes RACC Màster i fantàstics regals per acumular Punts RACC. Ah!, per als aficionats al running: inscripcions a punt d’obrir-se als 10kmRACC i amb preus exclusius per als socis.

El RACC Magazine del setembre també ve sobre rodes, com sempre. Et presentem el nou Renault Clio GT TCe 120 EDC, un model esportiu en el qual mana la tecnologia, i et convidem a les 24 Hores Barcelona Trofeu Fermí Vélez, una cursa entranyable de resistència al Circuit de Barcelona-Catalunya. Per als que sou més de dues rodes, us expliquem quines són les avaries més freqüents en motos i com el RACC us pot ajudar amb només 25 minuts d’espera! Sabies que el servei d’Assistència Mecànica RACC repara el 83% de les motos a l’instant? Si ets soci i tens moto, tens un àngel de la guarda…

Nous projectes a la xarxa d’#EmprenedorsRACC, l’hemeroteca amb números anteriors i les prestacions del carnet RACC completen aquest número de la revista digital del RACC que pots consultar cada mes de forma gratuïta al teu PC, tauleta o mòbil. Hi entres?