Agafa el comandament: controla la calefacció de casa teva des del telèfon mòbil

Por: RACC Blog

S’acosta l’hivern i el que ve més de gust és arribar a casa i trobar-la calentona. Abans això només era possible amb complexos termòstats programables, amb l’ajuda d’un veí amable o assumint un increment de la factura. No obstant això, avui en dia tenim termòstats que permeten controlar la calefacció des del telèfon mòbil.

Avantatges d’aquests nous sistemes

Encara que tècnicament sembla complexa, la instal·lació d’aquests termòstats no difereix molt dels tradicionals. En canvi, els avantatges que comporten sí que marquen la diferència:

  • Comoditat: ja no cal aixecar-se del llit tremolant per posar la calefacció en marxa. Podem controlar la calefacció des del mòbil.
  • Confort: ja és possible gaudir sempre de la temperatura desitjada. Només cal posar en marxa la calefacció poc abans d’arribar a casa. I en segons quins casos, el mateix sistema adapta la temperatura en funció de la previsió meteorològica de la teva zona on vius.
  • Seguretat: la tranquil·litat de poder comprovar si quan has marxat de casa t’has deixat la calefacció encesa no té preu, i més si es tracta d’una segona residència.
  • Estalvi: quantes vegades ens hem oblidat d’apagar la calefacció a la nit o abans de sortir a treballar? Aquests oblits es paguen. Per això, poder controlar la calefacció en qualsevol moment i des de qualsevol lloc suposa un estalvi important. Però per si no en tenim prou, hi ha també termòstats que funcionen amb geolocalització. S’activen o s’aturen depenent de si hi ha algú a casa o si detecten que ja hi ets a prop.

Controlar la calefacció des del telèfon mòbil

En definitiva, avui en dia hi ha molts sistemes que permeten controlar la calefacció de casa teva des del mòbil. Funcionen amb wifi, aplicacions o missatges de text. I a diferència dels termòstats tradicionals, també informen sobre l’històric de consum energètic de la teva llar i del de llars semblants. Així, disposes de tota la informació per comparar i buscar el màxim estalvi. Què esperes per instal·lar-lo?

Si necessites ajuda amb això o altres millores de la llar, recorda que els experts en serveis de la llar de Nexdom poden donar-te un cop de mà.