Decora casa teva amb els records de les vacances: idees perquè t’inspiris

Por: RACC Blog

Què et sembla fer servir els records que amb il·lusió portes de les vacances per decorar casa teva? Si ho planeges ja per avançat, cada vegada que agafis o compris alguna cosa podràs anar pensant on i com ho posaràs. I així, quan s’acabin les vacances, n’allargaràs el record redecorant casa teva amb aquests petits moments.

Per si et falten idees, aquí te’n deixem algunes:

  • Penja les fotos o làmines, amb marc o sense: una sola en gran, unes quantes més petites o fes un muntatge amb més d’una. Amb marc com un quadre, a les parets, en un suro, sota el vidre de la taula o penjades al sostre. Les opcions són infinites i si necessites ajuda amb el trepant, sempre pots recórrer a un servei de manetes.

recuerdos-del-verano-hompersonalshopper-2-1024x444 Fotos: www.homepersonalshopper.com

  •  Plasma les teves fotos a imants, posagots, fundes de coixí o tasses: hi ha moltes opcions per imprimir aquestes fotos que tant t’agraden en objectes útils i decoratius.

mld104127_0809_coaster_hd Foto: www.marthastewart.com

  • Decora miralls, prestatges, tovalloners o el que et passi pel cap amb pedres, petxines i altres records:

recuerdos_verano_servilleteros Foto: www.decoratrix.com

  • Crea àlbums o desplegables de fotos. En un prestatge o una paret, també donaran un toc diferent.

ml809_0998_scrapbook_v15_xl Foto: www.marthastewart.com

  • Emmarca els mapes: queden molt bé i et recordaran els llocs per on has passat.

aprovecha-souvenires-decorar-l-vezf7s Foto: www.marthastewart.com

  • Fes un muntatge amb entrades, bitllets o fulletons de museus: pots crear un quadre, pla o amb profunditat, o un racó amb tots aquests records.

decorar-con-recuerdos-y-souvenirs-de-vacaciones-de-verano-3 Foto: www.marthastewart.com

  • Distribueix figuretes i objectes decoratius per les prestatgeries o taules o utilitza’ls per decorar mobles o miralls, o dedica un únic espai per anar guardant aquests records (un prestatge, una habitació o un racó especial de casa teva).

recuerdos-del-verano-hompersonalshopper Fotos: www.homepersonalshopper.com

  • Posa petxines, estrelles de mar o sorra en pots o gerros. Sols o combinats amb pedres o popurri del color que prefereixis.

decorar-con-recuerdos-y-souvenirs-de-vacaciones-de-verano-1-350x241 Fotos: www.arqhys.com

  • Decora amb elements marins el bany o la cuina: col·locats en un prestatge o a la lleixa del bany o de la banyera, creen un bonic efecte.

recuerdos_verano_estrellas Foto: www.decoratrix.com

D’opcions n’hi ha moltes. Només cal imaginació i el teu toc personal per convertir tots aquests records en part de la teva llar. I si de cara a la tardor vols fer a casa algun canvi més radical, recorda que també pots comptar amb els serveis de NEXDOM.