Sabies que ja pots carregar el mòbil directament des de mobles?

Por: RACC Blog

La firma sueca IKEA, en col·laboració amb Samsung, ha dissenyat una nova col·lecció de mobles que incorporen punts de càrrega sense fils, coincidint amb l’arribada dels nous productes estrella del fabricant coreà, Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge. N’hi ha prou amb posar el telèfon mòbil sobre un punt marcat amb una creu en aquestes taules i llums perquè comenci a carregar-se. Pràctic, oi? Ara ja no podràs dir que t’has quedat sense bateria…

Muebles-ASINF El passat mes d’abril es van posar a la venda els mobles i accessoris d’IKEA que integren, com a valor afegit, la tecnologia de càrrega sense fil sota l’estàndard Qi. Avui, aquesta tecnologia està disponible en més de 3.000 hotels, restaurants, aeroports i espais públics d’arreu del món i hi ha més de 80 models d’smartphone habilitats per utilitzar-la. Samsung, Microsoft o LG ja fa temps que treballen per incorporar-la als seus mòbils i tauletes.

Aquesta nova línia del gegant suec de la decoració inclou diferents mobles, des d’un simple llum de treball a una tauleta de nit, que incorporen una superfície on podem carregar el nostre smartphone sense cables. Aquests tenen una potència de 5 W en la càrrega per inducció i inclouen també un port USB de 5 V i 2 A. Tots dos sistemes de càrrega es poden fer servir alhora.

A més, IKEA ha creat també una gamma de coixinets o superfícies de càrrega amb un disseny net i simple que es poden fer servir arreu de la casa i que estan disponibles com un únic carregador individual o un coixinet.

En el cas que el nostre terminal actual no sigui un model amb càrrega sense fil Qi de sèrie, cal incorporar una funda per habilitar-ne la càrrega. El preu d’aquestes fundes oscil·la entre els 13 i els 26 euros.

Finalment, també es pot comprar el carregador sense fil JYSSEN, que es pot integrar en alguns mobles sense la necessitat d’haver de canviar, per exemple, una taula que no estigui habilitada.

I recorda que des de l’assistència tecnològica de Nexdom estem a la teva disposició per aclarir-te tots els teus dubtes sobre aquesta nova línia de mobles d’última generació.