Més de 50 serveis del RACC al mòbil

Per: Deyanira García

El RACC llança la nova app que apropa i facilita l’accés a totes les prestacions i serveis.

Busques una manera ràpida i senzilla de contactar amb el RACC en qualsevol moment i lloc? El Club ha llançat la seva nova aplicació per a tota mena de smartphone, un canal imprescindible per a quan necessitis assistència o informació relacionada amb els teus productes i cobertures. La nova aplicació del RACC té una interfície d’usuari fàcil i intuïtiva perquè puguis accedir a totes les funcionalitats que ofereix de manera ràpida i senzilla. Així doncs, el Club continua millorant dia a dia per oferir un servei i una atenció d’alta qualitat.

Funcionalitats que incorpora

L’aplicació està pensada per cobrir totes les teves necessitats:

  • Sol·licitud d’assistència urgent sense esperes per a quan vagis amb cotxe, moto, bicicleta o patinet, amb seguiment en temps real de l’assistència.
  • Sol·licitud d’assistència urgent a la llar, mèdica o en viatge. Perquè estiguis tranquil davant de qualsevol situació.
  • Petició de més de 50 serveis a la teva disposició per a quan et desplaces, quan ets a casa o quan viatges.
  • Consulta de les teves dades personals. També dels teus productes, cobertures i expedients. D’aquesta manera sempre veuràs els productes que tens contractats.
  • Accés al teu carnet digital del RACC i a la RACC Master, perquè puguis gaudir de tots els avantatges de ser soci del RACC des del mòbil. Gaudiràs d’una experiència àgil i sense complicacions.
  • Informació dels descomptes i recomanacions individualitzades.
  • Tota la informació sobre els diferents canals de contacte de què disposes per sentir-te acompanyat en qualsevol moment, bé a través del xat com del telèfon d’assistència o de la teva oficina RACC més propera.

Revista RACC