Allargar l’autonomia del mòbil i els altres articles més llegits del blog al febrer

Por: RACC Blog

Blog RACC Febrer és el mes més curt de l’any, però ningú no ho diria amb la quantitat de temes que hem tractat al blog. I molts d’ells us han despertat gran interès. El més llegit estava relacionat amb l’autonomia dels mòbils, però d’altres temes també us han interessat molt: seguretat, escapades…

Vegem, doncs,  la classificació en què vosaltres, com a visitants del blog, sou completament actors necessaris: quines han estat les històries del blog més llegides al febrer?

  1. Com podem estalviar bateria del mòbil. Les millors pràctiques perquè aconsegueixis allargar l’autonomia de l’smartphone.
  2. Busques cadireta per al cotxe? Tingues en compte el nou reglament “i-Size”. T’ho expliquem tot sobre el nou reglament relacionat amb les cadiretes de cotxe, en vigor des de final del 2013.
  3. Senyals que no assenyalen i aparcaments improvisats: alguns casos del servei Via directa. Reclamacions ciutadanes relacionades amb aspectes a millorar dels nostres carrers i carreteres.
  4. Els ulls no veuen el mateix quan condueixes ràpid. Saps què és l’efecte túnel? Saps com incideix l’excés de velocitat en la sinistralitat?
  5. Escapades sota el sol de l’hivern. Algunes escapades ideals per al mes de febrer, quan encara falta tant per a la Setmana Santa.

T’ha agradat molt algun d’aquests articles i no l’havies llegit abans? Posa-hi remei, subscriu-te al blog des d’aquesta mateixa pàgina o a través de les nostres xarxes socials.

(Període comprès entre l’1 de febrer i el 28 de febrer)