Barcelona en família: Art i crispetes!

Tags: ., , , ,

Por: RACC Blog

Com que el temps és or i no tens molt marge per organitzar res per al cap de setmana, ho hem fet per tu. Pren nota del següent súper pla, que combina cultura i entreteniment, per passar un dia en família sense gastar massa gràcies als descomptes del RACC.

Al matí us podeu apropar al centre de Barcelona per gaudir d’alguna de les fantàstiques exposicions temporals que es poden veure al Museu d’Art Contemporani (MACBA). A més, els caps de setmana s’organitzen visites guiades per conèixer la col·lecció permanent d’aquesta pinacoteca, i es completa la visita amb tallers d’allò més interessants per a tota la família, com ‘La revolució del collage’ o el ‘Festival de Literatura’, que comptarà amb passi de pel·lícules, lectura de contes i espectacles de màgia, en un entorn d’escenaris literaris que transportarà tots els assistents al món imaginari dels llibres.

descarga

A la sortida, una volteta pel Barri Gòtic, amb les seves placetes, terrasses i monuments, serà la millor opció per gaudir del bon temps que ofereix aquesta primavera incipient.

Després del passeig, que us servirà per obrir la gana, us podeu decantar per una proposta culinària per a tots els gustos: el restaurant Hard Rock, situat a la plaça Catalunya. En aquest ambient desenfadat podreu degustar unes completíssimes amanides i una infinitat de preparacions diferents amb l’hamburguesa com a ingredient principal.

hardrock

Un cop recuperades les forces, res millor que acostar-se a una de les nombroses sales de cinema de la ciutat per veure alguna de les novetats de la cartellera. Recorda que també aquí teniu descomptes amb el carnet del RACC. Trieu la que més us vingui de gust i… bona tornada a casa!