El #RACCBlog, nominat als Premios Bitácoras 2014: Gràcies pels vostres vots!

Por: RACC Blog

Ahir per la tarda, a través del nostre canal de Twitter @ClubRACC, ens va arribar una gran notícia i així us ho vam transmetre. #RACCBlog ha entrat a la llista de nominats a millor bloc de motor dels Premios Bitácoras 2014

Premios Bitacoras.com 2014

Estem orgullosos i agraïts.

  • Orgullosos perquè els Premios Bitácoras -amb 10 edicions a l’esquena- són un dels guardons més prestigiosos en l’àmbit dels blocs en llengua hispana. Pensem que per a #RACCBlog, que té poc més d’un any, suposa un gran reconeixement estar a aquesta llista de nominats.
  • Agraïts perquè són els lectors qui nominen els seus blocs preferits. Per tant, entrar a aquesta llista suposa que heu pensat en nosaltres com a mereixedors del premi.

Per aquest motiu, aquest post el volem dedicar a donar-vos explícitament les gràcies per haver-nos concedit el gran honor d’entrar a aquesta llista. Per a l’equip de #RACCBlog és el millor reconeixement a l’esforç diari per fer-vos arribar informació útil i interessant.

Ara ens toca no perdre l’oportunitat que ens heu regalat i defensar la candidatura! Si encara no heu votat i ens voleu recolzar, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç o clicant sobre la imatge inferior. Entre les candidatures finalistes, serà un jurat qui triï el guanyador.

Votar en los Premios Bitacoras.com
De nou, moltes gràcies per llegir-nos i ubicar-nos a la llista dels millors blocs!