Et falta algun regal de Nadal? Idees per a amants del motor

Por: RACC Blog

Les maquetes de cotxe de diverses mides i qualitat, o els cotxes teledirigits són obsequis de tota la vida, però hi ha una llista ben llarga d’idees relacionades amb l’automoció per a aquests moments en què els regals s’acumulen. Aquí en tens alguns exemples:

  • Xumet GTI de Volkswagen. Molt original, per als pares de nadons aficionats al Golf GTI. Val 10 euros.

Xumet GTI

  • Llums Vespa. La marca italiana famosa arreu del món és la inspiració d’un disseny milanès per a fer llums de taula d’estil vintage. Un caprici que passa dels 1.500 euros.

Llum Vespa

  • Bicicleta elèctrica de Skoda. Diverses marques de cotxe tenen una línia de bicicletes pròpia; la Skoda Green E Line té una autonomia de més de 100 km i es pot adquirir per encàrrec per 2.500 euros.

Bicicleta elèctrica Skoda

  • Trineu per a nens Mercedes Benz. Per a nens de 4 a 10 anys (mides 93x50x38 cm), compta amb eix direccional i costa 129 euros.

Trineu per a nens Mercedes-Benz

  • Per als motoristes, barbacoa KTM (79 dòlars, una mica més de 57 euroes al canvi actual). Ideal per a viatgers amants de la moto; una graella elèctrica molt original amb bateries, que per la mida i contingut està pensada per als entusiastes de les dues rodes.

barbacoa ktm

  • Alarma contra la son. Per a conduir cal estar sempre alerta, però per a evitar ensurts de la somnolència, a partir de 9 euros podem adquirir una alarma que compta amb un sensor que detecta certs moviments i avisa el conductor.

Alarma contra la son conductor

  • Braçalet Audi. Una línia d’acer que fa 40 voltes al canell es converteix en un braçalet original. El preu, 65 euros.

Braçalet AUDI

  • Conduir un Ferrari a l’Escola de Conducció del RACC. Pocs cops podem tenir les sensacions de conduir un Ferrari, i menys encara al Circuit de Catalunya. L’Escola de Conducció del RACC proposa fer unes voltes al circuit o fer experiències de derrapada des de 50 euros.

Conduir un Ferrari

Per Toni Lagunas Claret