Màrius Serra, jocs de paraules a RACC Magazine novembre

Por: RACC Blog

RACC Magazine “RACC és el soroll que fa el motor del cotxe just abans de demanar assistència”. Així defineix el RACC l’escriptor i soci Màrius Serra, Premi Sant Jordi per la novel·la ‘Plans de futur’ i autor de molts altres llibres, entre ells ‘Quiet’. Serra, que va començar a estudiar Medicina i actualment té milers de seguidors amb els seus enigmes verbals, ens regala una entrevista plena de curiositats i alguns #momentsclau per a recordar: “el RACC es va fer càrrec de l’ambulància més glamurosa que he utilitzat mai: un vaixell ambulància pels canals de Venècia!”. Entra a la RACC Magazine de novembre i navega també per…

  • Menys accidents de moto. Barcelona, una de les ciutats europees amb més motos circulant pels carrers (300.000!) ha viscut una baixada de sinistralitat des de 2009, però tot i així encara es produeixen tres accidents greus a la setmana. Un estudi recent de la Fundació RACC revela que els conductors imprudents i l’antiguitat del parc són assignatures pendents a la Ciutat Condal. Per això el RACC proposa un “Pla Pive” per a motos.
  • Sevilla, Roma, Paris i Praga amb bambes. Amant del running? Tens alguna marató pensada per aquest 2015? El RACC t’acompanya a quatre proves reina del calendari 2015 i t’ho posa fàcil: hoetl a prop de la sortida, briefing de cursa, trobada amb especialistes del running, llebre, servei de taquilla i una assegurança mèdica i de cancel·lació. De moment, a RACC Magazine t’obrim boca amb un reportatge de destins runneros amb alternatives per visitar aquestes ciutats durant el cap de setmana de la prova reina.
  • 30 anys del SEAT Ibiza. Provem la quarta generació d’un model icònic de l’automobilisme a Espanya, un SEAT Ibiza iTech adaptat als nous temps en disseny i seguretat. I més curiositats: sabies que el 1992 el RACC va inaugurar el servei d’Assistència 24 Hores amb la primera generació de l’Ibiza? No te’l perdis!
  • 10kmRACC 2014. Viu-los en família! S’apropa la cursa del RACC al Circuit de Barcelona-Catalunya, el proper 14 de desembre, i aquest mes a RACC Magazine et descobrim la camiseta tècnica de la cursa i el recorregut d’aquest any, que a més et podràs descarregar! I altres sorpreses, com un accés a Endomondo Premium només per a inscriure’t a la cursa.
  • Música, mascotes, aigua i un hort. Seguim rebent projectes de socis emprenedors que ens expliquen els seus projectes, en aquest número dedicats a millorar el nostre entorn i la nostra qualitat de vida. Serveis musicals per a petites i mitjanes empreses, fisioteràpia a domicili per a la teva mascota, l’oportunitat de tenir un hort a la ciutat i un depurador d’aigua no contaminant. Descobreix-los!
  • Els millors avantatges RACC! Tenim noves assegurances de salut per a tu i tota la teva família per només 17€ al mes. I tenim més avantatges exclusius pels socis del RACC, no te les perdis: descomptes addicionals en la compra de forfaits de temporada, 2% dte RACC Master en carburant a Repsol, Campsa i Petronor, regals amb els teus Punts RACC i els millors descomptes RACC Master del mes.

Entra a magazine.racc.cat, la revista digital gratuïta i mensual del RACC, per a PC, tauleta i mòbil.