Els nostres consells per a l’estiu, el més llegit a l’agost

Por: RACC Blog

Blog RACCTot i que cada vegada és més freqüent separar els dies de vacances en diversos períodes durant l’any, l’agost segueix sent el període de descans escollit per molts, almenys durant uns dies. Al bloc del RACC no hem parat, però sí que hem adaptat les temàtiques a l’època. Cosa que ha estat ben rebuda, ja que els posts més llegits estan molt relacionats amb les vacances d’aquest mes.

Aquests són els 5 posts més llegits del mes d’agost al bloc:

  1. Decora casa teva amb els records de les vacances: idees perquè t’inspiris. Què podem fer amb aquests records de l’estiu que solen acabar al calaix, oblidats durant molt de temps i apartats de la vista?
  2. 10 consells last minute abans de marxar de viatge. Útils recomanacions per quan ets a punt de marxar de viatge. Uns consells molt útils per a tots els teus viatges, durant tot l’any.
  3. Passes calor a la moto? Alguns trucs per circular a l’estiu. Com preparar la ment, el cos i la moto per a l’experiència de conduir els dies d’estiu, quan fa calor.
  4. Sense plans per a l’estiu? Idees per fer el guiri a la teva ciutat. Museus, parcs temàtics, casino… Són moltes les idees que et donàvem com a alternativa per si aquest agost no tenies escapada prevista.
  5. Llogar un cotxe: alguns detalls per no trobar-se amb sorpreses. Els consells d’aquest post van ajudar tots aquells lectors que havien de llogar un cotxe al mes d’agost a tenir tots els detalls importants en compte perquè el lloguer fos perfecte.

Subscriu-te al bloc del RACC, introdueix el teu e-mail a la casella de la part dreta i rebràs a la teva safata d’entrada les notificacions dels posts quan es publiquin. També pots seguir-nos a les xarxes socials.