Sabies que ja pots “whatsapejar” des del teu ordinador?

Por: RACC Blog

Whatsappweb L’aplicació de missatgeria instantània Whatsapp ha arribat als ordinadors. La demanda de milers d’usuaris ha estat escoltada i ara ja podem fer-la servir a través del web oficial. Això sí, de moment només és compatible amb el navegador Google Chrome. Si vols ser el primer a enviar un Whatsapp als teus amics des del teu PC, continua llegint!

Per obtenir un accés correcte a Whatsapp Web, primer hem de descarregar la versió 2.11.498 o superior de Whatsapp al nostre smartphone (actualment ja està disponible la versió 2.11.505 a Play Store). També cal recordar que Whatsapp Web només és compatible amb dispositius Android, Windows Phone i Blackberry, però no amb dispositius Apple.

Una vegada que tinguem la versió indicada instal·lada al nostre telèfon, hem d’obrir-la i seleccionar des de la pantalla principal (cantonada superior dreta) l’opció “Whatsapp Web” del desplegable per poder instal·lar-la a l’ordinador.

En prémer aquesta opció, veurem un lector de codis QR. És en aquest moment que hem d’entrar al web web.whatsapp.com (sempre a través del navegador Google Chrome) per escanejar el codi que apareix amb el lector del nostre smartphone. D’aquesta manera i una vegada reconegut el codi, s’activarà automàticament una nova sessió al nostre navegador.

Diferències entre la versió Smartphone i PC

Convé assenyalar que aquesta nova aplicació per a ordinador no ha inclòs noves funcions més enllà de les que ja tenia l’aplicació als smartphones i, per tant, es redueixen a la possibilitat d’adjuntar les fotografies que tinguem al nostre equip o d’activar la càmera web per fer fotos i enviar-les.

No obstant això, sí que s’ha inclòs un sistema de notificacions que ens permetrà saber si tenim nous missatges en cas que no tinguem oberta la pestanya de l’aplicació Whatsapp Web al nostre equip.

Així mateix, tant l’aplicació de PC com la de mòbil funcionaran de manera simultània i haurem de tenir operatiu el nostre smartphone perquè funcioni a l’equip.

Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com funciona Whatsapp des del teu PC. Tens més informació aquí.