Se’t tira el temps a sobre? Encara pots sorprendre la teva parella per Sant Valentí

Por: RACC Blog

Arriba Sant Valentí i encara no saps com sorprendre la teva parella? Se t’ha tirat el temps a sobre i encara no tens res pensat? Cap problema. Només pel fet de ser soci del RACC tens moltes ofertes i descomptes en oci, viatges, benestar o compres. I per si et falta inspiració, aquí trobaràs alguns suggeriments:

hotel

  • Si us podeu permetre un cap de setmana llarg, busca a la nostra agència de viatges una escapada a alguna ciutat europea romàntica.
    RACC. Agència de viatges

 

  • Un altre d’infal·lible: un sopar romàntic. Prepara’l a casa: a Boutique Gourmet trobaràs tot el necessari a un preu rebaixat. O, si ho prefereixes, pel fet de ser soci del RACC tens descomptes en alguns dels millors restaurants.

restaurantes

  • Un clàssic que mai passa de moda: convida-la al teatre a veure una bona comèdia.

teatre

  • Porta-la a un lloc especial. Una visita astronòmica i gastronòmica a El Cel de Poblet pot ser l’escenari immillorable per a un dia romàntic.

poblet

  • I si res de tot això no et convenç, sigues original i regala-li seguretat. Deixa-li clar que vols compartir la millor assistència i fes la teva parella soci@ del RACC.

Totes aquestes opcions i moltes més, només pel fet de ser soci del RACC. Consulta-les per preparar el millor dia de Sant Valentí amb a la persona que més t’importa.