Quan és més barat fer gasolina?

Por: RACC Blog

Dilluns és el dia més barat per reportar

Un cotxe suposa moltes despeses. A més a més del preu de compra, hi hem d’afegir el manteniment, l’aparcament, l’assegurança del cotxe i, evidentment, el repostatge. Saps que pots estalviar en el preu que pagues per fer gasolina depenent de quan vagis a la benzinera?

Les marques distribuïdores solen aprofitar els patrons de mobilitat col·lectius per ajustar les seves polítiques comercials, de manera que els dies de major demanda els preus són més alts. Si tens en compte algunes premisses generals i no esperes a que s’encengui la llumeta de la reserva per anar a la gasolinera, la teva butxaca en pot sortir beneficiada.

Estalvia en el combustible seguint aquests punts:

Quan és més barat fer gasolina

  • Dilluns és el dia més barat de la setmana per proveir-se i dissabte el més car. Els preus es van encarint conforme s’apropa el cap de setmana.

  • És millor posar gasolina uns dies abans d’una operació sortida i no esperar a l’últim moment.

  • La ubicació de la gasolinera també pot afectar al preu. Normalment, és més barat fer benzina abans d’entrar a l’autopista.

  • Les noves tecnologies ens poden ajudar a trobar les gasolineres més barates del nostre entorn. Recorda la comparativa d’app’s de benzineres que es va publicar en aquest bloc.