Què has de tenir en compte a l’hora de comprar un cotxe elèctric?

Per: Revista RACC

comprar coche electrico

La presència del vehicle elèctric a Europa s’ha quintuplicat en els últims dos anys. Conscients del seu potencial, el RACC no només dona assistència als socis que ja en tenen un, sinó que també assessora els que es plantegen passar-se a una mobilitat més sostenible. És el teu cas?

Coneix l’autonomia d’aquesta mena de vehicles

El cotxe elèctric és ideal per als conductors que fan un màxim de 150 km diaris, tot i que, si hi ha disponibilitat de recàrrega durant els trajectes, la distància a recórrer pot augmentar de manera significada.

Tingues localitzats els punts de recàrrega de l’entorn

Els conductors poden recarregar la bateria d’un cotxe elèctric en un punt de recàrrega de la xarxa de 7.813 punts de recàrrega d’accés públic que hi ha a Espanya, 124 dels quals són de recàrrega ràpida.

Instal·la el teu propi punt de recàrrega i despreocupa’t

El RACC disposa d’una xarxa d’experts que s’encarreguen de la instal·lació i el manteniment de punts de recàrrega en garatges privats i comunitaris i que garanteixen la disponibilitat de bateria 7×24.

Beneficia’t dels ajuts i incentius econòmics

Amb un vehicle elèctric no només t’estalviaràs l’impost de matriculació i els peatges que encara sobreviuen en el nostre entorn, sinó que també tindràs tarifes reduïdes als aparcaments públics municipals.

Amb RACC e-Driver, tindràs l’assistència adaptada a la mobilitat actual. Et permet gaudir de la conducció al màxim nivell amb cobertures específiques per al teu vehicle elèctric. Consulta-ho a racc.cat