Benedetta Tagliabue, protagonista de RACC Magazine d’octubre

Por: RACC Blog

RACC Magazine Arquitectura Què ha de tenir una casa per sentir-se com a casa? “Els arquitectes hem d’escoltar qui ha de viure a la casa”, diu Benedetta Tagliabue. L’arquitecta i sòcia RACC que va projectar el Mercat de Santa Caterina de Barcelona junt amb el seu marit, Enric Miralles, ens dóna la seva visió sobre l’arquitectura al número RACC Magazine d’octubre. Una visió molt femenina: “la sensibilitat que podem aportar les dones interessa en aquesta professió”. Barcelona, mobilitat, edificis icònics, un Jaguar i la seu del RACC. No et perdis aquesta entrevista i també…

  • Parats a la carretera! Sabies que les retencions de trànsit costen 100.000€ anuals als europeus? Via saturada, un mal ús dels carrils a les autovies i autopistes, i l’efecte badoc; són les causes de les tan temudes retencions. Et posem xifres, i no et perdis el vídeo del mal ús del tercer carril que gairebé sempre acaba en retencions
  • Ciutats bikefriendly. Copenhagen, Amsterdan, Praga i Sevilla són quatre de les ciutats on manen les bicis. Escapa’t amb l’Agència de Viatges del RACC i descobreix anelles verdes ciclistes, festivals de música i cultura urbana sobre dues rodes, barris emblemàtics per visitar pedalant i rutes per parcs urbans o als costats del riu.
  • 50 anys de Rally RACC. El Rally RACC Catalunya – Costa Brava compleix les Noces d’Or i a RACC Magazine escalfem motors! Descobreix en fotos, xifres i curiositats la història d’aquesta prova emblemàtica amb seu a Salou i sortida des de Barcelona. A més, amb declaracions exclusives dels pilots Antonio Zanini, Carlos Sainz i Sébastien Loeb.
  • 5è Saló RACC de l’Automòbil. Busques cotxe? El trobaràs a la Diagonal de Barcelona, del 9 al 13 d’octubre. El RACC ha organitzat un any més un gran aparador amb les últimes novetats de 25 marques, assessorament d’especialistes i avantatges exclusives pels socis: matriculació gratuïta, ViaT gratuït, targeta de combustible de 50€, sorteig d’una tablet… No t’ho perdis!
  • 10kmRACC. T’enganxa el running com a nosaltres? Doncs ja deus tenir els 10kmRACC a l’agenda, pel pròxim 14 de desembre al Circuit de Barcelona-Catalunya. Mentres no arriba, a la revista digital del RACC hi trobaràs consells per preparar-te pels 10k o per estrenar-te amb una 5km, a més de curiositats sobre el món del running a la música, al cine i a les xarxes socials.
  • Avantatges exclusius RACC. Com cada mes, els millors avantatges amb el carnet del RACC, la targeta RACC Master i el programa de Punts RACC. Aquest mes destaquem la nova assegurança RACC pels joves que estudien a l’estranger. Però també: assegurances per a autònoms, 250€ en cupons descompte amb la RACC Master i regals amb Punts RACC.

Entra a magazine.racc.cat, la revista digital gratuïta i mensual del RACC, per a PC, tauleta i mòbil.