El final de Windows XP i un emprenedor RACC, els més llegits el mes de març

Por: RACC Blog

Bloc RACC Dos articles amb infografia se situen entre els 5 més visitats el mes de març. De manera molt visual explicàvem com dificultar el robatori de la bicicleta quan l’aparquem i com canviar una roda punxada en 3 passos ben senzills. Tot i això, els dos articles més vistos són sobre el final del suport a Windows XP (sembla que molts usuaris el tenen instal·lat encara) i el primer article del bloc sobre #EmprenedorsRACC. Quins són els temes del top 5 d’aquest mes?

  1. Final de Windows XP: com afectarà els usuaris. El 8 d’abril Microsoft deixarà de donar suport a Windows XP. Quines implicacions té per al teu equip si encara el tens instal·lat?
  2. #EmprenedorsRACC. Guillem Capellades: posar cera, polir cera. Ens explica com una de les seves principals aficions el va inspirar a reinventar-se.
  3. Com pots lligar la bici perquè no te la robin. Prou lladres en quatre passos; t’ho expliquem en una infografia.
  4. Prohibit aparcar? I un semàfor poc efectiu: nous casos del Servei Via Directa. Dues reclamacions d’usuaris per a ajudar a millorar carrers i carreteres, ateses pel Servei Via Directa del RACC.
  5. Com canviar una roda punxada en tres passos. Expliquem d’una manera molt visual com procedir en aquest #MomentClau.

Vols ser el primer de llegir els nostres articles? Aconseguir-ho és fàcil: subscriu-te al bloc des d’aquesta mateixa pàgina o a través de les nostres xarxes socials.