RACC HolaBICI presenta el seu nou servei de taller a domicili

Per: Núria Sales

Aquest servei és el primer de la nova oferta de productes que està previst llançar els propers mesos.

RACC HolaBICI llança el seu nou servei de taller a domicili perquè mantenir la teva bicicleta en perfectes condicions sigui senzill i en puguis gaudir tant com ho fas pedalant.

Nou servei de manteniment a domicili. Fer una revisió periòdica de la teva bicicleta és essencial perquè funcioni de manera òptima i segura, sobretot si la utilitzes cada dia. No tens temps de portar-la al taller? Ja no cal que et moguis de casa. Ara RACC HolaBICI, en col·laboració amb Ducky Logistics, t’envia un mecànic per fer una revisió completa a la teva amiga de dues rodes sense que t’hagis de desplaçar. Aquest servei s’adapta als teus horaris i el pots contractar on-line de manera senzilla. De moment, està disponible a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

I què passa si punxes una roda? Al taller a domicili pots contractar també serveis específics com inflar rodes, ajustar frens i canvis, fer una neteja a fons i moltes coses més.

La comunitat ja suma 30.000 membres

Els membres de RACC HolaBICI poden gaudir de serveis, productes i avantatges específics en l’àmbit de la bicicleta. Gràcies a les newsletters periòdiques, estan informats de novetats com:

  • Descomptes en la compra de bicicletes, perquè aconsegueixis la teva al millor preu.
  • Promocions com la subscripció gratuïta a Flare, l’app que detecta automàticament si tens una caiguda i envia una alerta amb la teva ubicació exacta als contactes que hagis definit.
  • Accés a continguts exclusius, com vídeos de prova de diferents models de bicis, entre molts d’altres.
  • Informació sobre totes les activitats que organitza RACC HolaBICI.