En primera persona: alguns #MomentsClau dels nostres socis en els seus viatges

Por: RACC Blog

Si ets soci del RACC, t’ho recordem; si no, t’ho expliquem: amb nosaltres pots viure tranquil les 24 hores, també durant els teus viatges. Per això sempre insistim en la importància de portar el carnet de soci a la maleta, perquè en qualsevol moment, contactant amb nosaltres, pots ajudar-te en petits incidents i grans problemes.

Un parell d’exemples com a mostra. Aprofitem aquest post per mostrar alguns dels #MomentsClau dels nostres socis, publicats aquests mesos a les revistes del RACC. Afortunadament, van tenir un final feliç.

Roger Canal al seu viatge a Laos

Roger Canal. Laos

Ens explica a la Revista del RACC que mentre circulava amb moto un mosquit li va entrar a l’ull i això li va provocar una greu infecció. “Vaig trucar a casa per dir que tenia un ull amb el qual pràcticament no hi veia i que a l’altre m’estava passant el mateix. La meva família em va salvar quan va decidir trucar al RACC”, diu.

El Servei Mèdic del RACC va gestionar les seves visites mèdiques i va seguir el cas en tot moment.

César González al seu viatge a Àustria

César González. AustriaEns explica al RACC Magazine que va patir un infart a Àustria i el van intervenir d’urgència. En aquest cas va ser la seva dona qui va trucar al RACC. “Ens feia por la tornada amb avió sense atenció mèdica. Però el RACC ja ho tenia previst: no deixarien que tornéssim sols”, explica.

Un metge del RACC va viatjar des de Barcelona a Salzburg i va acompanyar el César en el seu viatge de tornada.

En vols més exemples? Al web del RACC podràs veure com hem acompanyat altres socis en els seus #MomentsClau. Estem a la teva disposició per al que necessitis, sigui on sigui.