Extra, extraaaaa! Revista del RACC de març!

Por: RACC Blog

Revista RACC Març L’actor i soci RACC Peter Vives se sent afortunat després del seu pas a la segona temporada de Velvet (Antena3 TV), una sèrie d’èxit amb més de 4 milions d’espectadors setmanals.

El vols conèixer? A la Revista RACC del març parlem amb aquest jove actor i amb altres socis coneguts: Jordi Labanda ens dibuixa el cotxe taller RACC, Pep Cruz ens convida al musical Mar i cel i els pilots Carlos Sainz, Àlex Márquez i Tito Rabat ens expliquen els seus somnis de campions. A la Revista RACC de març trobaràs aquests temes i molts més sobre mobilitat, motor, viatges i serveis per al soci.

 

 

“L’AJUDA DEL RACC ALS JOVES PILOTS ÉS CLAU”

Àlex Márquez, pilot RACC, campió del Món de Moto3. “En el motociclisme és bastant normal ser jove i córrer al màxim nivell. A més, el RACC sempre ha estat al costat dels joves pilots i gràcies a ajudes com aquesta, el motociclisme del nostre país està al capdamunt del Mundial.”

“HE DEIXAT DE FUMAR PER TORNAR A MAR I CEL”

Pep Cruz, actor. “No és el mateix fer de Joanot als 60 que als 40 anys… M’he preparat a fons. Però val la pena per a aquest musical que cal reviure cada cert temps. Al Poliorama de Barcelona veureu un xoc de cultures molt actual i gaudireu d’actors de gran nivell.”

Els socis de la Revista RACC de març

“VAIG CANVIAR EL SECTOR FINANCER PER LA TRADUCCIÓ”

Maria Raposo, emprenedora. “Després de 20 anys treballant al sector financer, se’m va presentar l’oportunitat de canviar de sector i no ho vaig dubtar. A Trading Words traduïm textos per a empreses i particulars en més de 21 idiomes.”

“NO VULL QUE L’ESTÈTICA DELS MEUS DIBUIXOS ECLIPSI EL MISSATGE”

Jordi Labanda, il·lustrador. “Il·lustrar és comunicar. M’encanta parlar de les parelles i de les petites catàstrofes de la vida moderna. Sempre amb un enfocament positiu per a la dona. Del RACC? Valoro molt la protecció, sobretot perquè em vaig treure el carnet de conduir als 40.”

“VAIG TRUCAR AL RACC DES DEL SENEGAL, I EM VAN AJUDAR”

Àlex Martín, atenció mèdica i hospitalització al Senegal. “Estava de viatge al Senegal quan una nit a Dakar em vaig començar a trobar molt malament. No podia ni caminar. Vaig trucar al RACC i un col·laborador del Servei Mèdic del club em va dirigir a la Clínica Madeleine. El RACC em va acompanyar durant tota l’hospitalització.”

 

I també en aquest número…

ELS MÉS PETITS.És segura una cadireta infantil per menys de 70 €? El RACC ha analitzat 11 cadiretes low cost.

CIUTATS BIKEFRIENDLY. Copenhaguen, Sevilla, Praga, Londres, Amsterdam, Berlín, Nantes… ciutats per assaborir-les amb la bicicleta i sense presses.

PASSIÓ PER LA F1. Propera cita: el GP d’Espanya de F1, el 10 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya.

AUTOESCOLA 2.0. RACC Autoescola estrena web multidispositiu (raccautoescuela.es) per connectar-s’hi des de qualsevol lloc, amb el PC, la tauleta o el mòbil.

LES ESTRELLES: Ford Mustang GT, Fiat 500X, Opel Karl, Citröen C4, SEAT León ST Cupra, Mazda MX5, Jaguar XE o Renault Espace… Novetats d’aquest 2015. Descobreix-les.

Vols seguir llegint? Entra a la Revista RACC març.