RACC HolaBICI Team

Per: Deyanira García

La temporada per al RACC HolaBICI Team és a punt de començar!

Després de les bones sensacions que van deixar el 2022, aquest any volen millorar i anar a buscar més reptes. El conjunt ciclista femení compta amb més experiència. A més, s’han estat exercitant amb un entrenador personal per poder donar el millor d’elles mateixes.

Aquest 2023, l’equip continuarà liderat per la infermera i copilot de ral·lis María Salvo. L’acompanyaran Meritxell Sabaté, Miriam Vilar, Ana Cantallops y Sheila Cañabate. Aquestes cinc esportistes afronten el desafiament de competir en set importants curses, quatre més que l’any passat.

La primera d’aquestes cites és només d’aquí a dos dies, a l’Experience Garraf-Penedès. L’abril competiran a la Mallorca 312, i el maig estaran a la Remences i al Gran Fons Encamp. Juny és un altre dels mesos en què tenen dues carreres: la Transpyr i, només sis dies després, la Quebrantahuesos. El juliol tornaran a la càrrega amb la Mussara 24h. I, per acabar, tancaran la temporada amb la Gran Fons Alberto Contador.

El RACC HolaBICI Team va néixer per promoure l’esport femení. Amb la seva presència en aquestes competicions també volen incentivar la participació femenina a les proves ciclistes de resistència. Sens dubte, aquest conjunt és una referència per a totes les dones que volen endinsar-se o iniciar-se en el ciclisme.

Molta sort, equip!